Webdesign

Waarom webhosting van iXL Hosting

Al enkele jaren maak ik gebruik van de webhostingdiensten van iXL Hosting. In dit artikel vertel ik waarom ik voor iXL Hosting gekozen heb!

iXLHosting

Omdat ik over de voormalige hostingprovider niet tevreden was, vanwege traagheid, veel downtime en een slechte ondersteuning, was ik op zoek gegaan naar een nieuwe hosting provider. Voorheen was ik gewend om met Plesk als beheertool te gebruiken. Dus in eerste instantie ging ik op zoek naar een hosting provider met Plesk ondersteuning, echter de meeste providers vond ik toch wel erg duur. Toen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik op de website van iXL Hosting terecht. De eerste indruk van de website was goed en ook de informatie die op de website stond sprak me aan. Daarnaast had ik de reviews bekeken op de website https://www.hostingvergelijken.eu/

Ik heb toen contact gezocht met iXL Hosting om te kijken of ze goed bereikbaar waren, en dat was het geval. Na een goed gesprek heb ik besloten om de websites te gaan verhuizen naar iXL Hosting, ze hebben me goed geholpen en voorzien van tips om de verhuizing soepel te laten verlopen. Het bestel en betaalproces gaan snel en eenvoudig. Zelf gebruik ik een resellerhostingpakket en binnen 10 minuten was ik al bezig met het aanmaken van de hostig pakketten voor de websites. Het DirectAdmin panel werkt prettig en je kunt hiermee alles instellen wat je wil, het aanmaken van domeinen, webhostingpakketten, e-mail accounts, databases, DNS instellingen etc. Later heeft iXL Hosting ook Let's Encrypt geinstalleerd waarmee ik alle domeinen van een SSL certificaat heb kunnen voorzien. Voor alle websites gebruik ik het Content Management Systeem (CMS) Joomla!, het CMS bied standaard de mogelijkheid om SSL in te stellen, hiervoor heb ik een apart artikel geschreven, SSL Certificaat aanvragen en installeren in Joomla!.

Tot op heden heb ik relatief weinig contact gehad met iXL Hosting, gewoon omdat alles werkt zoals je dat verwacht. Snelle en probleemloze hosting. Indien er toch problemen zijn of indien je vragen hebt, dan kun je eenvoudig een vraag stellen via het ticketsysteem of telefonisch contact met ze opnemen. Je krijgt dan snel een antwoord met een oplossing of tips. Soms heeft ook iXL Hosting last van DDOS aanvallen, echter iXL Hosting heeft zich samen met hun datacenter bewapend tegen DDOS aanvallen om snel dergelijke aanvallen te kunnen isoleren en stoppen. Dit weet ik omdat ik ongevraagd een analyse van een storing gekregen had waarin dit helder uitgelegd werd. Kortom snelle en betrouwbare hosting en indien er problemen zijn, dan is iXL Hosting open en eerlijk en zorgen de engineers dat de storing snel verholpen wordt. Kortom een goede klantbeleving!

Bekijk onderstaande fimpjes over iXL Hosting.

 

 

Hieronder een link met de scores van reviews van iXL Hosting.

Bekijk de scores iXL Hosting via Hostingreview.nl 

 

Snelle Joomla Webhosting

 

Terug naar overzicht

 

Delen op social media?

Johan van der Velde

Johan van der Velde is de eigenaar van deze website. Ik werk al sinds Joomla! versie 1.0 met Joomla! Op deze website plaats ik regelmatig nieuwsberichten en Nederlandstalige handleidingen over Joomla! en webdesign gerelateerde onderwerpen.

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen