Verslagen JoomlaDagen Nederland

Mijn ervaring over de Joomladagen 2019 NL

Dit jaar was voor mij het 7e jaar dat ik naar de JoomlaDagen gereden ben. Dit keer werden de JoomlaDagen op een nieuwe locatie in Utrecht georganiseerd, het President Carlton Hotel.

 

Toegangspas Joomladagen Nederland JD19NLNa aankomst kreeg ik de toegangspassen en goodiebag aangereikt. Dit jaar ben ik zonder mede JUG043 organisator Leon richting Utrecht gereden. Op de tweede dag ben ik samen met JUG043 lid Tom van der Laan naar Utrecht gereden. Omdat ik ook vanuit de JUG043 Maastricht naar de JoomlaDagen NL geweest ben heb ik dit jaar het verslag op de website van de JUG043 Maastricht geplaatst. Mijn werkgever KEMBIT heeft dit jaar voor mij de toegangskaarten geregeld.

JD19NL groepsfoto

Klik op onderstaande knop om het complete verslag te lezen. In het verslag staan ook de links naar de slides van de presentatie die ik heb bijgewoond, alsook de links van alle andere presentaties.

Lees mijn volledig verslag op de JUG043 Maastricht website

 

Terug naar de index

Delen op social media?

Johan van der Velde

Johan van der Velde is de eigenaar van deze website. Ik werk al sinds Joomla! versie 1.0 met Joomla! Op deze website plaats ik regelmatig nieuwsberichten en Nederlandstalige handleidingen over Joomla! en webdesign gerelateerde onderwerpen.

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen