Knowledgebase

In de tijd van zeer geavanceerde technologie hebben veel organisaties de indruk dat, omdat ze de nieuwste innovaties hebben geïmplementeerd, hun Joomla-site bestand is tegen elke vorm van cyberaanval. Maar de vraag is: zijn de maatregelen goed genoeg? Is de implementatie van moderne technologie voldoende om de privacy en vertrouwelijkheid van gegevens te beschermen?

Delen op social media?

De JCE editor is een open scource WYSIWYG HTML-editor die je in staat stelt webpagina's makkelijk aan te passen zonder dat enige kennis van speciale tekens noodzakelijk is. Via de gebruiksvriendelijke interface kan men snel en eenvoudig foto's en hyperlinks invoegen. De JCE Editor heeft een hoop extra uitgebreide mogenlijkheden die de TinyMCE editor niet kent. Bijvoorbeeld het makkelijk kunnen invoegen van afbeeldingen en hyperlinks in artikelen.

Delen op social media?

De TinyMCE editor is een open scource WYSIWYG HTML-editor die je in staat stelt webpagina's makkelijk aan te passen zonder dat enige kennis van speciale tekens noodzakelijk is. Via de gebruiksvriendelijke interface kun je snel en eenvoudig foto's en hyperlinks invoegen.

Delen op social media?

Zoeken

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen